top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Activiteit voor een teambuilding in Antwerpen

Bent u op zoek naar een originele activiteit die u en uw groep als teambuilding kunnen doen in de omgeving van Antwerpen? De schietstand van Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen is de geschikte plaats daarvoor. Wij organiseren diverse teambuildingactiviteiten voor een bedrijfsuitstap, vrijgezellenfeestjes en andere groepen. U krijgt een veilige schietinitiatie waardoor u leert kennis maken met de schietsport.

Leren schieten tijdens een originele teambuilding in Antwerpen

Als u een originele teambuilding wilt organiseren, zit u zeker goed bij Shooting World in Antwerpen. Heeft u een vrijgezellenactiviteit nodig? Of zoekt u een goede bedrijfsuitstap? Wij kunnen u helpen. U kunt bij ons een schietinitiatie in groep volgen. Dat is de ideale manier om je groepsgenoten beter te leren kennen en intussen kennis te maken met de schietsport. Onze schietstand heeft diverse schietbanen waar u met vuur- en simulatiewapens kunt schieten. Tijdens de introductie wordt u uiteraard begeleid door ervaren sportschutters zodat alles veilig verloopt. Iedereen in onze club heeft een sportschutterslicentie. Heeft u na de initiatie interesse gekregen in de schietsport? Wij helpen je met veel plezier om een licentie aan te vragen zodat je kunt leren schietsporten.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Kies voor een originele teambuilding

Heeft u interesse om uw originele teambuilding bij Shooting World in Antwerpen te organiseren? Neem dan snel contact op met ons en reserveer uw activiteit. U kunt ons bereiken door te bellen naar 03 248 33 34 of een e-mail te sturen naar info@shootingworld.be. Wij geven u met veel plezier meer informatie over de mogelijkheden van onze schietstand.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page