top of page

Lid worden

Bij schietstand Shooting World

Hoe begin ik eraan?

Wilt u lid worden van schietclub Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen?

 

Bij onze schietstand kunt u schieten op diverse banen. Veiligheid is bij ons erg belangrijk, daarom hechten wij in onze schietclub veel waarde aan het begeleiden van nieuwe leden met een lidmaatschap. U kunt bij ons tevens lessen volgen voor het halen van de hanterings-en schietproef.

Om een beginnende sportschutter te kunnen inschrijven bij schietclub Shooting World hebben we nood aan volgende documenten:

 

Inschrijvingsformulier
Download het inschrijvingsformulier

Voorlopige sportschutterslicentie
Download VL1-aanvraag voorlopige SSL

Medisch attest
Download VL3 medisch attest

Uittreksel uit het strafregister
U dient in het bezit te zijn van een model 596.1A vergunningen - wapens - schietsport dat maximaal drie maanden oud is. U kan dit document aanvragen bij uw gemeente.

 

Kopie van uw ID-kaart

Van zowel voorkant als achterkant

Meer info

Contacteer ons vrijblijvend

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over een lidmaatschap van onze schietclub. ​Heeft u vragen of wenst u meer info over het lid worden bij schietclub Shooting World? Kom dan langs voor een korte rondleiding met wat uitleg over de werking en aansluitingsprocedure in onze schietstand.

 

Een rondleiding is dé mogelijkheid om de sfeer op te snuiven en een idee te krijgen over wat een lidmaatschap bij onze schietclub én sportvereniging u allemaal kan bieden. Op datzelfde ogenblik beantwoorden we ook met alle plezier uw vragen. Om uw bezoek vlot te laten verlopen vragen we u om ons vooraf even te contacteren via 03 248 33 34 of info@shootingworld.be. Tot binnenkort!

bottom of page