top of page

Lid worden

Bij onze schietstand

Hoe begin ik eraan?

Wilt u lid worden van schietclub Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen & Brussel

Bij onze schietstand kunt u schieten op diverse banen. Veiligheid is bij ons erg belangrijk, daarom hechten wij in onze schietclub veel waarde aan het begeleiden van nieuwe leden met een lidmaatschap. U kunt bij ons tevens lessen volgen voor het halen van de hanterings-en schietproef.

Kom ons gerust een bezoekje brengen tijdens de openingsuren. Dit is mogelijk van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 22:00 of op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00.


Voor meer info kan je ons telefonisch contacteren op 0468 251 251 of 0468 231 231. Of via mail info@shootingworld.be

Om een beginnende sportschutter te kunnen inschrijven bij schietclub Shooting World hebben we nood aan volgende documenten:

Voorlopige sportschutterslicentie VSK

Download VL1

Medisch attest VSK
Download VL3

Uittreksel uit het strafregister
U dient in het bezit te zijn van een model 596.1A vergunningen - wapens - schietsport dat maximaal drie maanden oud is. U kan dit document aanvragen bij uw gemeente.

 

Kopie van uw ID-kaart

Van zowel voorkant als achterkant

Meer info

Contacteer ons vrijblijvend

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over een lidmaatschap van onze schietclub. ​Heeft u vragen of wenst u meer info over het lid worden bij schietclub Shooting World? Kom dan langs voor een korte rondleiding met wat uitleg over de werking en aansluitingsprocedure in onze schietstand te Kontich.

 

Een rondleiding is dé mogelijkheid om de sfeer op te snuiven en een idee te krijgen over wat een lidmaatschap bij onze schietclub én sportvereniging u allemaal kan bieden. Op datzelfde ogenblik beantwoorden we ook met alle plezier uw vragen. Om uw bezoek vlot te laten verlopen vragen we u om ons vooraf even te contacteren via +32 468 231 231 of info@shootingworld.be. Tot binnenkort!

bottom of page