Lid worden

Bij schietstand Shooting World

Hoe begin ik eraan?

Wilt u lid worden van schietclub Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen? Bij onze schietstand kunt u schieten op diverse banen. Veiligheid is bij ons erg belangrijk, daarom hechten wij in onze schietclub ook veel waarde aan het begeleiden van nieuwe leden met een lidmaatschap. U kunt bij ons tevens lessen volgen voor het halen van de hanterings-en schietproef.

Hoe kunt u lid worden van onze schietclub?

Om lid te worden bij schietclub Shooting World zijn een aantal documenten vereist:

  • Inlichtingenformulier Bliki Shooting World

  • Uittreksel uit het strafregister, model 596.1A vergunningen - wapens - schietsport (aanvraag gemeente) dat maximaal drie maanden oud is

  • Kopie van uw ID-kaart (voor- en achterkant)

Bovendien dient u zich voor een lidmaatschap bij deze schietclub akkoord te verklaren met het intern reglement door het zetten van een handtekening. U heeft ook diverse documenten nodig voor de aanvraag van een sportschutterslicentie en een medisch attest:

Meer info

Contacteer ons vrijblijvend

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over een lidmaatschap van onze schietclub

​Heeft u vragen of wenst u meer info over het lid worden bij schietclub Shooting World? Kom dan langs voor een korte rondleiding met wat uitleg over onze schietstand. Een rondleiding is dé mogelijkheid om de sfeer op te snuiven en een idee te krijgen over wat een lidmaatschap bij onze schietclub én sportvereniging u allemaal kan bieden. Op datzelfde ogenblik beantwoorden we ook met alle plezier uw vragen. Om uw bezoek vlot te laten verlopen vragen we u om ons vooraf even te contacteren via 03 248 33 34 of info@shootingworld.be. Tot binnenkort!