top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Sportschieten club

Kom langs bij Shooting World in Kontich als u wilt beginnen met sportschieten bij een club in de buurt van Antwerpen. Bij onze schietclub leert u schieten met diverse vuurwapens. Als u een schietvergunning of een SSL heeft, is het mogelijk een lidmaatschap aan te vragen. Anders dient u steeds met een dagkaart bij onze club langs te komen als u wilt sportschieten.

Sportschieten bij een club met diverse indoor schietbanen

Op onze indoor schietbaan kiest u uit verschillende banen voor verschillende wapens. Wij hebben banen voor luchtdrukwapens én banen van 25m en 100m met automatische doelbediening voor meerdere verschillende pistolen en revolvers. U krijgt bovendien begeleiding in onze schietclub als u voor het eerst langskomt, ongeacht of u een beginnende of gevorderde schutter bent. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet hoe u veilig kunt schieten.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Neem contact op voor een afspraak

Als u enthousiast bent over sportschieten, is Shooting World dé club voor u. Wij geven u graag meer informatie over onze club tijdens een rondleiding of als u contact met ons opneemt. Plan een afspraak in met een van onze professionele medewerkers door ons te bellen op 03 248 33 34 of stuur een e-mail naar info@shootingworld.be voor meer informatie over de schietsport.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page