top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Schietclub met begeleiding

Onze schietclub Shooting World in Kontich, in de buurt van Antwerpen, werkt met begeleiding. Als nieuw lid bij onze club, wordt u tijdens uw eerste schietbeurten persoonlijk begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Dat geldt zowel op theoretisch als op praktisch gebied. U heeft in onze schietclub keuze uit diverse kalibers waar u mee kunt schieten, zoals een pistool of een karabijn.

Wij helpen nieuwe en gevorderde leden in onze schietclub met begeleiding

Aangezien wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, zorgen we ervoor dat u als lid weet hoe u met een wapen moet omgaan. Bovendien helpen onze begeleiders u met lessen waardoor u gemakkelijker voor de hanterings- en schietproef slaagt. Wij bieden als schietclub met begeleiding ook hulp aan de gevorderde sportschutter die zijn schietprestaties op bijvoorbeeld de 100m baan wilt verbeteren.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Vraag een reservatie aan

Wilt u gebruikmaken van deze begeleiding? Boek dan een reservatie in op onze schietclub met begeleiding. U reserveert maximaal één keer per week én er zijn maximaal vijf reservaties mogelijk per lid. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u reserveren voor persoonlijke begeleiding? Neem contact met ons op door ons een e-mail te sturen op info@shootingworld.be. Het is ook mogelijk ons te bellen op 03 248 33 34.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page