top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

100m schietbaan

Bij Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen, kunt u terecht als u wilt sportschieten op een 100m schietbaan. Heeft u een wapenvergunning? Dan kunt u lid worden van onze schietstand. Wij helpen u met veel plezier tijdens de inschrijvingsprocedure. Er zijn diverse banen waar u kunt schieten met luchtdrukwapens, pistolen en grotere kalibers.

Kom bij ons sportschieten op
een 100m schietbaan

Onze 100m schietbaan is een van de vele banen waarop u bij Shooting World kunt schieten. De baan is speciaal uitgerust om met grotere kalibers te schieten. Daarnaast zijn er banen van 25m en airsoftschietbanen om met luchtdrukwapens te schieten. Als u de juiste documenten kunt voorleggen zoals een wapenvergunning en een uittreksel uit het strafregister kunt u zich aansluiten bij onze schietstand. Wilt u kennis maken met de schietsport? Kom dan langs voor een initiatie.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Vraag meer informatie

Wilt u uw schietvaardigheden komen oefenen op onze 100m schietbaan? Vraag snel meer informatie en wij helpen u met veel plezier verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 03 248 33 34 of stuur een e-mail naar info@shootingworld.be. Bij ons kunt u in een veilige omgeving schieten met diverse wapens op verschillende banen. Neem dus snel contact op met ons als u interesse heeft.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page