top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Airsoftschietbaan

Een airsoftschietbaan is ideaal om te schieten met luchtdrukwapens. U hoeft dus geen gebruik te maken van vuurwapens, maar in plaats daarvan schiet u met kleine biologisch afbreekbare balletjes (BB’s). U kunt lid worden van de club van Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen als u de nodige documenten en vergunningen kunt voorleggen.

Schieten op een airsoftschiet-
baan

Als u niet wilt schieten met vuurwapens, is onze airsoftschietbaan perfect voor u. U schiet namelijk met een simulatiewapen dat plastieken balletjes afvuurt in plaats van kogels. Naast onze airsoftschietbaan, kunt u bij ons ook schieten op een 100m of 25m schietbaan. Op die banen kunt u wel met vuurwapens schieten. Heeft u interesse in een introductie? Onze medewerkers geven u met veel plezier een schietinitiatie. U kunt bij ons trouwens ook terecht voor een bedrijfsuitstap of een vrijgezellenfeest.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Informeer naar de mogelijkheden

Als u interesse heeft om te komen schieten op onze airsoftschietbaan of onze andere banen, kunt u steeds contact opnemen met ons. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een lidmaatschap van onze schietvereniging aan. Bel daarvoor naar 03 248 33 34 of stuur een e-mail naar info@shootingworld.be. Onze medewerkers geven u graag meer uitleg over onze schietstand. Al onze gegevens vindt u ook terug op onze contactpagina.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page