top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Schietvereniging

Wilt u lid worden bij een grote schietvereniging die u vanuit Antwerpen gemakkelijk bereikt? Ga dan langs bij Shooting World in Kontich. Bij ons schiet u op een van onze 34 schietbanen voor verschillende vuurwapens. U heeft voor het aanvragen van een lidmaatschap echter wel een schietvergunning of een sportschutterslicentie nodig.

Oefenen met schieten bij een professionele schietvereniging

Wilt u uw examen schieten halen? Bij onze schietvereniging bieden wij u training voor uw examen schieten. Met onze hulp leert u zowel over het veilig schieten met uw vuurwapen als over de algemene veiligheid op een schietbaan. Onze ervaren begeleiders geven u tips, zodat u zelfverzekerd naar uw examen gaat. Daarnaast kunt u bij onze schietvereniging ook leren schieten voor de jacht.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Plan een afspraak in

Wij bieden u graag een rondleiding bij onze schietvereniging als u meer over ons wilt weten. U kunt hier bovendien ook meer leren over ons lidmaatschap. Onze club heeft daarnaast een cafetaria waar u na het schieten even rustig wat kunt drinken. U plant een afspraak in voor een gesprek en een rondleiding met een van onze medewerkers via info@shootingworld.be. Het is ook mogelijk ons te bellen op 03 248 33 34 als u vragen heeft.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page