top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Schietvereniging

Wilt u lid worden bij een grote schietvereniging die u vanuit Antwerpen gemakkelijk bereikt? Ga dan langs bij Shooting World in Kontich. Bij ons schiet u op een van onze 34 schietbanen voor verschillende vuurwapens. U heeft voor het aanvragen van een lidmaatschap echter wel een schietvergunning of een sportschutterslicentie nodig.

Oefenen met schieten bij een professionele schietvereniging

Wilt u uw examen schieten halen? Bij onze schietvereniging bieden wij u training voor uw examen schieten. Met onze hulp leert u zowel over het veilig schieten met uw vuurwapen als over de algemene veiligheid op een schietbaan. Onze ervaren begeleiders geven u tips, zodat u zelfverzekerd naar uw examen gaat. Daarnaast kunt u bij onze schietvereniging ook leren schieten voor de jacht.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Plan een afspraak in

Wij bieden u graag een rondleiding bij onze schietvereniging als u meer over ons wilt weten. U kunt hier bovendien ook meer leren over ons lidmaatschap. Onze club heeft daarnaast een cafetaria waar u na het schieten even rustig wat kunt drinken. U plant een afspraak in voor een gesprek en een rondleiding met een van onze medewerkers via info@shootingworld.be. Het is ook mogelijk ons te bellen op 03 248 33 34 als u vragen heeft.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page