top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Een training voor het examen om te leren schieten

Als sportschutter volgt u best een training als u wilt deelnemen aan het examen zodat u uw licentie krijgt om te schieten. Bij Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen helpen wij u graag op weg zodat u kunt slagen voor het examen. Als deelnemer van het examen moet u eerst lid worden van een federatie. Dat kan perfect in onze club.

Volg een training voor het examen en leer schieten zoals de beste sportschutters

Deelnemen aan het examen en H&S-proef is noodzakelijk als u een licentie wilt krijgen. Dankzij onze training kunt u al leren schieten zodat het examen geen probleem wordt. U krijgt steeds een theoretische en praktische proef. Onze ervaren medewerkers weten alles over het examen en kunnen u dus zeer goed begeleiden zodat u een grote kans op slagen heeft. Vervolgens kunt u bij ons op regelmatige basis komen oefenen zodat u een van onze topsportschutters kunt worden.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Volg een training en slaag op het
examen

Als u wilt slagen op het examen voor sportschutters, kunt u nu een training schieten volgen bij Shooting World. Op die manier vergroot u uw slaagkansen en kunt u zonder problemen komen schieten op onze schietbanen. Neem nu contact op met ons voor meer informatie. Bel naar 03 248 33 34 of stuur een e-mail naar info@shootingworld.be. Alle gegevens zijn ook terug te vinden op onze contactpagina.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page