top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Schieten op een schietbaan

Kom schieten op een schietbaan bij Shooting World in Kontich, vlak bij Antwerpen! Het is bij onze schietclub mogelijk om te schieten met vuurwapens van verschillende kalibers. U kunt bij ons schieten met een dagkaart of u wordt lid van onze sportvereniging. Voor een lidmaatschap dient u wel een SSL of een schietvergunning te hebben.

Schieten op een schietbaan
met diverse lengtes

Als u komt schieten op onze schietbaan, heeft u keuze uit diverse banen. Zo kiest u voor een van onze zes banen die speciaal voor luchtdrukwapens en matchluchtdrukwapens zijn. Daarnaast heeft u de keuze uit 24 banen van 25m met automatische doelbediening. Op deze banen in België schiet u met alle gangbare pistool- en revolvermunitie. Bovendien beschikken wij over vier banen van 100m lang die ook automatische  doelbediening hebben. U schiet op deze banen met alle kalibers tot en met 4500 joules.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Kom langs bij onze schietclub

Wilt u een keer komen schieten op een schietbaan? Zonder schietvergunning of SSL mag u één keer per kalenderjaar schieten met een vuurwapen. Dat kunt u bijvoorbeeld doen tijdens een schietinitiatie in een groep. Heeft u wel een vergunning of gaat u deze aanvragen? Dan is het mogelijk om lid te worden van onze vereniging. Wij helpen u graag met al onze vragen over de schietsport. Bel ons op 03 248 33 34 of stuur een e-mail naar info@shootingworld.be. Wij staan u graag te woord.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page