top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Een schietinitiatie in een groep volgen

Bij Shooting World in Kontich, is het mogelijk om een initiatie in een groep te volgen. Dat is een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Tijdens zo’n schietinitiatie maakt u kennis met de schietsport en de diverse vuurwapens die u bij onze schietstand mag gebruiken. Na een theoretische uitleg is er tijd om zelf met de wapens aan de slag te gaan.

Een schietinitiatie in een groep volgen als originele teambuildingsactiviteit

Als u een schietvereniging zoekt waar u in een groep een schietinitiatie kunt volgen, zoek dan niet verder. Bij onze schietclub is dit mogelijk! Een schietinitiatie is een originele teambuildingsactiviteit voor maximaal tien personen per groep. Als u gaat schieten met mensen zonder schietvergunning, let er dan op dat zij dit kalenderjaar nog niet eerder geschoten hebben. Deze mensen mogen namelijk slechts één keer per jaar schieten met een vuurwapen.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Reserveer uw groepssessie

Een schietinitiatie volgen met een groep collega’s en vrienden is een leuk uitje waarbij u de schietsport leert kennen. U neemt contact met ons op als u een schietsessie voor een groep van minimaal acht personen wilt reserveren. Dat doet u door ons te bellen op 03 248 33 34. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@shootingworld.be.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page