top of page

Clubwerking

Werking van schietstand Shooting World

Schietstand Shooting World beschikt over een uitgebreide infrastructuur en heeft tal van troeven voor sportschutters. Hieronder kan u een overzicht terugvinden van onze schietbanen, lidgeld, huishoudelijk reglement...

Schietbanen

Schietstand Shooting World beschikt over volgende schietbanen:

  • 6 banen voor luchtdrukwapens en matchluchtdrukwapens

  • 24 banen van 25m met automatische doelbediening
    Toegelaten voor alle gangbare pistool - en revolver munitie

  • 4 banen van 100m met automatische doelbediening
    Alle kalibers tot en met 4500 joules zijn toegelaten

Cafetaria & parking

Schietstand Shooting World heeft een gezellige cafetaria met groot terras en ruime parkingU kan de openingsuren van onze schietstand en clubhouse consulteren op onze contactpagina.

Lidgeld

Voor 2023 bedraagt het lidgeld voor schietstand Shooting World 295 EUR per jaar. Elk lid krijgt 3 dagkaarten per kalenderjaar.

Schietstand Shooting World Schietsport Clubwerking

Inschrijvingen

Inschrijven als lid van schietstand Shooting World is mogelijk tijdens de openingsuren. U kan meer info terugvinden op deze pagina. Wenst u daarnaast bijkomende info? We begeleiden u graag doorheen de aansluitingsprocedure.

Adreswijziging

Gelieve adreswijzigingen door te geven via de club.

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement regelt de betrekkingen van schietstand Shooting World met haar leden en met alle gebruikers van de schietstand. Het is een aanvulling op de statuten van schietstand Shooting World. Je kan het reglement consulteren via deze link

Privacy & GDPR

Schietstand Shooting World hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In onze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze leden. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Meer info via deze link

Meer info

Contacteer ons vrijblijvend

​Heeft u vragen of wenst u meer info over schietstand Shooting World? U kan ons vrijblijvend telefonisch of via mail contacteren. Bovendien kan u, indien u dit wenst, een korte rondleiding krijgen met wat uitleg over onze schietstand.

 

Dit geeft u de mogelijkheid om de sfeer op te snuiven en een idee te krijgen over wat onze sportvereniging je allemaal kan bieden. Op datzelfde ogenblik beantwoorden we ook met alle plezier uw vragen. Om uw bezoek vlot te laten verlopen vragen we om ons vooraf even te contacteren via de club. Tot binnenkort!

bottom of page