top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Schietbanen in België

Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen, is een schietclub met vele schietbanen in België. Schieten is een echte sport waarbij u veel concentratie en zelfbeheersing nodig heeft. Ook is het voor een topschutter van belang dat hij of zij een goede algemene conditie heeft. Als u graag wilt oefenen met schieten op een binnenbaan, kunt u goed bij ons terecht. Daarnaast kunt u ook langskomen als u zonder vergunning één keer wilt schieten met een vuurwapen. Wij bieden zelfs groepssessies aan.

Schieten op een van onze vele schietbanen in regio Antwerpen, in België

U schiet bij onze schietclub in de buurt van Antwerpen, in België, op een van onze diverse schietbanen. Zo hebben wij vier banen van 100m en 24 banen van 25m met automatische doelbediening. Deze lange banen zijn bedoeld voor het schieten met alle kalibers tot en met 4500 joules. Op de kortere banen kunt u leren schieten met alle gangbare pistool- en revolvermunitie. Daarnaast beschikken wij over zes banen waarop u schiet met luchtdruk- en matchluchtdrukwapens.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Kom langs bij onze schietbanen in de omgeving van Antwerpen

Doet u aan airsoft en wilt u nu een keer schieten op een van de schietbanen van onze schietclub in België? Bij ons is het mogelijk. Heeft u geen vergunning maar wilt u graag kennismaken met de schietsport? Maak dan een afspraak voor een proefpakket of een initiatie in het sportschieten. Bel ons op 03 248 33 34 als u vragen heeft of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@shootingworld.be.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page