top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Leren schieten Antwerpen

Als u wilt leren schieten in een indoor schietbaan, dan kunt u terecht bij Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen. Onze schietclub verwelkomt zowel geoefende sportschieters als beginners. U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor een introductie, maar u kunt ook oefenen op onze schietbanen als u een vergunning heeft.

Leren schieten in onze indoor
schietbaan in Antwerpen

Shooting World in Antwerpen is de ideale plek waar u kunt leren schieten. U kunt bij ons zonder problemen een introductie volgen, zonder dat u een sportschutterslicentie nodig heeft. Dat geldt voor iedereen boven de achttien jaar en op vertoon van een identiteitskaart. Op die manier kunt u kennis maken met de schietsport. Wij hebben in onze schietclub diverse banen ter beschikking die speciaal aangepast zijn op de wapens. Zo zijn er banen voor luchtdrukwapens en langere banen voor pistolen en andere kalibers. Zoekt u nog een leuke teambuildingactiviteit? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt uw medewerkers een schietinitiatie cadeau doen. Onze activiteiten zijn ook geschikt voor een vrijgezellenfeestje. Als u interesse heeft in ons aanbod aan activiteiten, kunt u steeds contact opnemen met ons voor meer informatie.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Boek nu een initiatie

Heeft u interesse om te leren schieten bij Shooting World in Antwerpen? Neem dan snel contact op met ons en vraag een initiatie of een dagkaart aan. U kunt ons bereiken door te bellen naar 03 248 33 34 of een e-mail te sturen naar info@shootingworld.be als u meer informatie wenst over de mogelijkheden. Wij geven u graag meer uitleg over onze clubwerking.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page