top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Origineel vrijgezellenfeest

Plan bij onze schietstand Shooting World in Kontich, vlak bij Antwerpen, een schietinitiatie in voor een origineel vrijgezellenfeest. De aanstaande bruid of bruidegom verwacht namelijk vast niet dat u gaat schieten op een schietbaan. Tijdens een initiatie maakt uw groep kennis met de schietsport terwijl jullie mogen schieten met diverse wapens.

Schieten tijdens een origineel
vrijgezellenfeest

Als u een bijzondere activiteit wilt doen om een origineel vrijgezellenfeest te plannen, zit u bij ons zeker goed. U kunt bij ons terecht voor een schietsessie waarbij u uitleg krijgt over diverse vuurwapens, waarna u er zelf mee mag schieten op een indoor schietbaan. Let wel: een persoon zonder SSL of vergunning mag slechts één keer per kalenderjaar op een dagkaart schieten met vuurwapens. Bovendien dient iedere deelnemer minimaal achttien jaar te zijn tijdens deze schietinitiatie voor een vrijgezellenfeest.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Boek uw activiteit

Tijdens een origineel vrijgezellenfeest mag een bijzondere activiteit als schieten bij een schietbaan met vele banen niet ontbreken. U kunt na het schieten bovendien een bezoek brengen aan onze cafetaria. Voor het reserveren van een schietinitiatie belt u ons op 03 248 33 34 of stuurt u een e-mail naar info@shootingworld.be. We denken graag met u mee over het samenstellen van het perfecte, originele vrijgezellenfeest.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page