top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Een schietinitiatie tijdens uw vrijgezellenfeest

Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen, is een goede locatie voor uw vrijgezellenfeest door het aanbieden van een schietinitiatie. Deze initiatie tot de schietsport is een goede manier om kennis te maken met sportschieten. U leert over diverse vuurwapens en u mag schieten met verschillende kalibers. U wordt te allen tijde begeleid door onze professionele medewerkers.

Wilt u tijdens uw vrijgezellenfeest een schietinitiatie?

Bij Shooting World is dit zeker mogelijk! U kunt bij ons schieten op een schietbaan zonder vergunning of SSL. Houdt er wel rekening mee dat u zonder vergunning per kalenderjaar maar één keer mag schieten met vuurwapens. Daarnaast dienen alle deelnemers achttien jaar of ouder te zijn. Omdat onze schietinitiatie twee uur duurt, is dit zeker een geschikte activiteit voor een vrijgezellenfeest. Zo kunt vanuit onze schietstand direct door naar een volgende activiteit in de stad Antwerpen.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Reserveer via onze contactgegevens

Wilt u een schietinitiatie reserveren voor acht personen of meer voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitstap? Dit doet u door contact met ons op te nemen. U kunt ons een e-mail sturen op info@shootingworld.be of bellen naar 03 248 33 34. Onze ervaren begeleiders staan voor u klaar om u te begeleiden tijdens het schieten met vuurwapens.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page