top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Originele bedrijfsuitstap

Wilt u een originele bedrijfsuitstap regelen bij schietstand Shooting World? Bij onze schietclub in Kontich, vlak bij Antwerpen, boekt u een activiteit om kennis te maken met de schietsport. Hierbij kunt u samen met uw collega’s leren over vuurwapens van verschillende kalibers. Daarna is er tijd vrijgemaakt op onze schietbanen, zodat u met diverse wapens kunt schieten.

Een originele bedrijfsuitstap reserveren bij onze schietclub

U kunt voor vrijgezellenactiviteiten of een originele bedrijfsuitstap uitstekend terecht bij onze schietstand. U kunt op dinsdag tot en met zondag bij ons terecht voor een schietinitiatie als teambuildingsactiviteit. Let erop dat alle deelnemers aan de originele bedrijfsuitstap achttien jaar of ouder zijn. Daarnaast mag iemand zonder SSL of vergunning maar één keer per kalenderjaar met een vuurwapen schieten. Houd hier dus rekening mee tijdens het plannen van uw activiteit.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Neem contact met ons op

Zijn u en uw collega’s geïnteresseerd in de schietsport? Plan dan een schietinitiatie als originele bedrijfsuitstap. Na deze kennismaking met het schieten kunt u ervoor kiezen om lid te worden van onze schietclub. U dient daarbij wel diverse documenten in te leveren en een SSL aan te vragen. Voor meer informatie over de schietinitiatie of het lidmaatschap neemt u contact met ons op door te bellen naar 03 248 33 34 of een e-mail te sturen naar info@shootingworld.be.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page