top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Vrijgezellenactiviteiten in Antwerpen

Bent u voor een vrijgezellenfeest op zoek naar verrassende vrijgezellenactiviteiten in de buurt van Antwerpen? Bij schietstand Shooting World in Kontich, bij Antwerpen, kunt u terecht voor vrijgezellenactiviteiten in de vorm van een initiatie tot de schietsport. Het is bij deze activiteit mogelijk om te leren schieten met diverse wapens.

Ga schieten als een van uw vrijgezellenactiviteiten in regio Antwerpen

Als u bij onze schietstand langskomt voor een initiatie in de schietsport tijdens een origineel vrijgezellenfeest, moet u van tevoren enkele dingen bespreken. Zo dienen alle deelnemers van de activiteit achttien jaar of ouder te zijn. Daarnaast mag u maar een keer per kalenderjaar schieten met vuurwapens op dagkaart als u geen SSL of schietvergunning heeft. Een kennismaking met de schietsport als een van uw vrijgezellenactiviteiten in de buurt van Antwerpen is te boeken voor maximaal tien personen per groep.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Neem contact op voor alle opties

Wilt u een initiatie tot de schietsport boeken bij onze schietstand Shooting World in Kontich, makkelijk te bereiken vanuit Antwerpen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden voor een reservatie te bespreken. Zou u dit sowieso willen doen wanneer u met meer dan acht mensen langskomt? Wij zijn telefonisch te bereiken op 03 248 33 34. Bovendien stuurt u ons een e-mail via info@shootingworld.be.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page