top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Eenmalig schieten op een schietbaan

Wilt u eens eenmalig schieten op een schietbaan zodat u kennis kunt maken met de schietsport? Bij Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen, kunt u terecht voor een initiatie schieten. Professionele begeleiders helpen u met de basistechnieken. Op die manier kunt u de schietsport leren kennen op een laagdrempelige wijze.

Eenmalig schieten op een schietbaan kan dankzij een initiatie door professionals

Als u ervoor kiest om een initiatie te volgen zodat u eens eenmalig kunt schieten op een schietbaan, zit u goed bij Shooting World. U krijgt een korte introductie tot de schietsport waarbij u diverse wapens leert te gebruiken. Iedereen die wilt deelnemen aan een initiatie moet minstens achttien jaar zijn en het voorbije jaar niet zijn komen schieten bij ons. Krijgt u na de introductie de smaak te pakken? Word dan lid van onze schietclub en leer alles over sportschieten. In onze club bieden wij diverse schietbanen en wapens aan. Zo kunt u kiezen uit een ruim aanbod en kunt u eens afwisselen.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Kom langs voor een initiatie

Denkt u dat de schietsport wel iets voor u is? Kom dan eens eenmalig schieten op de schietbaan van Shooting World. U krijgt begeleiding op maat zodat u leert kennismaken met de schietsport. Neem contact op met ons als u een plekje wilt reserveren of meer informatie wenst. Bel naar 03 248 33 34 of stuur een e-mail naar info@shootingworld.be.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page