top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Indoor schietbaan

De indoor schietbaan van Shooting World is de ideale plek om te leren schieten. Aan de hand van diverse wapens en verschillende banen kunt u een introductie volgen of gewoon een plaats reserveren zodat u gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Als u dat wenst kunt u bij ons training volgen om een sportschutter te worden.

Onze indoor schietbaan heeft
vele voordelen

Als een van de grootste schietbanen in België bieden wij heel wat mogelijkheden aan. Zo hebben wij zowel banen voor luchtdrukwapens, als banen van honderd meter waar u met pistolen en andere kalibers kunt schieten. Uiteraard zijn er heel wat regels waar schutters zich moeten aan houden. Wij vragen dan ook om u steeds aan alle maatregelen te houden als u langskomt bij onze indoor schietbaan. Kunt u nog niet schieten, maar heeft u interesse om het eens te proberen? Kom bij ons langs voor een introductie om eens eenmalig te schieten.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Maak kennis met de schietsport

Heeft u interesse om te leren schieten? Of bent u een sportschutter die een indoor schietbaan zoekt? Kom langs bij Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen en maak kennis met de schietsport. U kunt ons bereiken om een tijdslot te reserveren door te bellen naar 03 248 33 34 of een e-mail te sturen naar info@shootingworld.be. Alle gegevens en openingsuren vindt u ook terug op onze contactpagina.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page