top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Leren schieten voor de jacht

Wilt u leren schieten voor de jacht en heeft u een wapenvergunning en een sportschutterslicentie? Dan bent u welkom bij Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen. Onze schietclub heeft aangepaste schietbanen voor zwaardere kalibers. Op die manier bieden wij dus de ideale indoor plaats aan om te leren schieten voor de jacht.

Leren schieten voor de jacht op
aangepaste banen

Bij Shooting World zit u goed als u wilt leren schieten voor de jacht. Dankzij onze diverse indoor schietbanen van honderd meter, kunt u erop rekenen dat u bij ons ook grotere kalibers kunt gebruiken. Heeft u al een sportschutterslicentie? Dan kunt u bij onze clubwerking terecht. Wilt u liever een eerste introductie volgen? Ook dat is mogelijk. Onze schietclub biedt diverse initiaties aan.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Leer schieten bij ons

Heeft u interesse om te leren schieten voor de jacht? Bij Shooting World kunnen wij u zeker helpen. Wij hebben trouwens ook ruimte om teambuildingsactiviteiten of vrijgezellenfeestjes te organiseren. Neem dus snel contact op met ons als u interesse heeft in de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 03 248 33 34 of een e-mail te sturen naar info@shootingworld.be. Onze werknemers geven u met veel plezier meer informatie over onze schietstand.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page