top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Leren sportschieten

Leren sportschieten is helemaal niet zo moeilijk. Onze begeleiders helpen u met veel plezier als u interesse heeft om een sportschutter te worden. Bij Shooting World in Kontich, nabij Antwerpen bent u dan ook op de juiste plek om te sportschieten. Wij hebben zowel banen voor vuurwapens als een airsoftschietbaan waarop u met een simulatiewapen kunt schieten.

Leren sportschieten in een van de grootste schietstanden in België

Shooting World heeft is de ideale plek om te leren sportschieten. Bent u nog geen lid van onze schietclub en bent u het afgelopen jaar niet komen schieten? Dan heeft u recht op een initiatie. Op die manier leer je eenvoudig kennis maken met de schietsport. Vervolgens kunt u, mits de nodige documenten en vergunningen, lid worden van onze sportschietclub. Zo kunt u verder oefenen in een veilige omgeving. U kunt daarbij kiezen of u wilt schieten met luchtdrukwapens, pistolen of zelfs met grotere kalibers als u wilt leren schieten voor de jacht.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Word een ervaren sportschutter

Bij Shooting World helpen wij u graag om te leren sportschieten. Dankzij onze diverse mogelijkheden kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan schietbanen. Neem contact op met ons als u interesse heeft. U kunt bellen naar 03 248 33 34 of een e-mail te sturen naar info@shootingworld.be als u meer informatie wenst. Met onze hulp krijgt u de kans om een ervaren sportschutter te worden. Reserveer dus snel een plek.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page