top of page

✓ Training voor sportschuttersexamen

✓ Initiatie in de schietsport

✓ Professionele begeleiding

Sportschieten

Bij schietclub Shooting World in Kontich, vlak bij Antwerpen, kunt u zeker terecht als u houdt van sportschieten. Heeft u een schietvergunning of een SSL? Dan kunt u lid worden van onze vereniging met 34 schietbanen voor diverse vuurwapens. Veel van onze banen beschikken over automatische doelbediening. U kunt altijd langskomen voor een rondleiding.

Sportschieten als teambuilding- of vrijgezellenactiviteit

Heeft u een model vier of een model negen wapenvergunning? Dan kunt u als lid vaker komen schieten bij onze schietclub. Is dat echter niet het geval en wilt u juist kennismaken met sportschieten? Ook dat is bij ons mogelijk. Leren sportschieten doet u tijdens een initiatie of een proefpakket. U heeft de mogelijkheid om een pakket per persoon af te nemen, maar u kunt onze initiatie ook boeken voor een groepsuitje zoals een vrijgezellenactiviteit.

Schietstand Shooting World Schietsport Proefpakket.jpg

Direct lid worden? Dat kan!

Reserveer nu

Als u meer wilt weten over onze vereniging voor sportschieten, kom dan langs bij onze club voor een rondleiding. Tijdens deze rondleiding over alle banen beantwoorden onze medewerkers al uw vragen. Als u een activiteit wilt reserveren, neemt u eenvoudig contact met ons op om alles te bespreken. Bel ons op 03 248 33 34 of stuur een e-mail naar info@shootingworld.be en wij helpen u graag.

Schietstand Shooting World Schietsport Handvuurwapen.jpg
bottom of page